Werken bij Micro Reiniging

Micro Reiniging vindt een gezond binnenklimaat belangrijk voor iedereen, zeker in de huidige periode met Corona. Helaas is dit is niet zo vanzelfsprekend en is de veiligheid voor veel mensen niet geregeld. Wij willen hier wat aan doen en daar hebben we jou voor nodig.
Micro Reiniging is een jong en dynamisch bedrijf en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van vet-, lucht- en ventilatiekanalen. Hiermee zorgen we ervoor dat de lucht in gebouwen schoon en veilig is.
Dit doen wij o.a. voor bezoekers van horeca gelegenheden, kinderen op school, patiënten in de zorg, hotelbezoekers, kappers, salons, openbare ruimtes, etc.
Micro Reiniging en Services

Onze vacature

Bij ons staat werkplezier, klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Sluit dit bij jou aan? Kijk dan of er een leuke job voor jou bij staat.

Junior Service Monteur / Reinigingsspecialist

Je bent in deze functie samen met je collega’s verantwoordelijk voor o.a. het hele proces rondom de reiniging van vet- lucht- en ventilatiekanalen. Je werkt samen met een collega op locatie bij onze klanten.

Open sollicitatie

Denk jij iets toe te voegen aan Micro Reiniging, maar is hier geen openstaande vacature voor? Laat het dat weten, want wij zijn reuze benieuwd naar je ideeën!

Zij gingen je voor

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat we een leuk snelgroeiend dynamisch bedrijf zijn met korte lijntjes. Maar als onze eigen mensen dat beamen dan zal er toch wel iets van moeten kloppen. 

De variatie van het contact met zowel grote als kleine bedrijven maakt dat het werk voor mij persoonlijk blijft en daar wordt ik blij van.

Danielle Jansen

Planner / Administratief medewerker

Het is ontzettend leuk om te zien dat er naar je geluisterd wordt en je  ideeën in de praktijk ook echt toegepast worden.

Jason van 't Wout

Voorman / Eerste Reinigingsspecialist

Scroll naar boven