Open Sollicitatie

Micro Reiniging vindt een gezond binnenklimaat belangrijk voor iedereen, zeker in de huidige periode met Corona. Helaas is dit is niet zo vanzelfsprekend en is de veiligheid voor veel mensen niet geregeld. Wij willen hier wat aan doen en daar hebben we jou voor nodig.
Micro Reiniging is een jong en dynamisch bedrijf en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van vet-, lucht- en ventilatiekanalen. Hiermee zorgen we ervoor dat de lucht in gebouwen schoon en veilig is.
Dit doen wij o.a. voor bezoekers van horeca gelegenheden, kinderen op school, patiënten in de zorg, hotelbezoekers, kappers, salons, openbare ruimtes, etc.

Talent

Om onze doelen te kunnen halen zijn wij altijd op zoek naar talent en mensen die meer waarde kunnen toevoegen aan ons gedachtegoed. Denk jij dat jij in dat plaatje past? Solliciteer direct en vertel ons je ideeën.

Solliciteren

Solliciteer zelf

Voor meer informatie Micro Reiniging kun je contact opnemen met Mitchell Vleeming. Je kunt je motivatie en CV sturen naar Mitchell Vleeming of je kunt het contactformulier hiernaast invullen.

Solliciteer direct online

Scroll naar boven